h

Nieuws uit 2009

31 december 2009

Fusies maken ziekenhuizen duurder

NMA signaleert prijsstijgingen

Hoewel bij schaalvergroting altijd als argument wordt aangevoerd dat daardoor kosten en prijzen omlaag kunnen, blijken de prijzen na ziekenhuis-fusies juist te stijgen.

Lees verder
29 december 2009

Zuid-Limburgse agenten: veiligheid in het geding!

Eerder trok de SP in Heerlen al aan de bel. Vandaag presenteert de Limburgse SP de resultaten van onderzoek onder Zuid-Limburgse politieagenten.Hun conclusie: de werkdruk is extreem, de veiligheid in het geding!

Lees verder
29 december 2009

Vienna Connection deel 5

Een tijdlang waren Paul en Jennifer onderdeel van de actieve harde kern van de Heerlense SP. Tot zij besloten hun geluk te gaan beproeven in Wenen en daar hun studies voort te zetten. Vanuit de Oostenrijkse hoofdstad doen zij nu beurtelings verslag van hun belevenissenthe Vienna Connection!

Lees verder
28 december 2009

Week van Ben

Ben Tarici, beheerder van het Heerlense SP-huis, vertelt in een wekelijkse bijdrage wat er zoal op het SP-huis gebeurde.

Lees verder
24 december 2009

Rust zacht Riki

Riki van den Berg Lamars overleden

Lees verder
23 december 2009

Begraafplaats Akerstraat

Zojuist vond een interessante actie plaats ter ondersteuning van de openstelling van de Begraafplaats aan de Akerstraat. De begraafplaats geldt momenteel als 'besloten', wat betekent dat alleen mensen nog in familiegraven bijgezet kunnen worden. De gemeente (College en gehele gemeenteraad) willen graag dat de begraafplaats weer open gaat voor iedereen die er begraven wil worden. De lichtjes-actie zag er mooi uit. De SP'ers Ron Meyer en Ger Meesters gingen ter ondersteuning naar de begraafplaats. "Prima actie" zei Ger Meesters. "Wij waren van meet af aanvoor openstelling, op een zorgvuldige manier! Daarom ondersteunen wij deze mooie actie"

Lees verder

Pagina's

U bent hier