h

Oproep Kandidaat-raadsleden gezocht!

25 juli 2021

Oproep Kandidaat-raadsleden gezocht!

Foto: jordy clemens

In maart 2022 zijn er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen. Een belangrijk moment want een sterke SP in de raad betekent dat we onze stad socialer, mooier en meer leefbaar kunnen maken. Dat betekent wel dat we een stevige lijst met goede mensen uit de hele stad moeten samenstellen. Leden van onze afdeling kunnen zichzelf hiervoor kandideren.

In onze partij hanteren we het credo 'Zonder actie geen fractie'. Dat betekent dat SP-raadsleden naast hun raadswerk ook actief meedoen met acties en andere activiteiten in de afdeling. Vanzelfsprekend staan zij achter de politieke koers van de partij en afdeling en denken zij mee over de toekomst daarvan.

SP'ers kunnen zichzelf kandideren bij de door het bestuur ingestelde kandidatencommissie, onder leiding van afdelingsvoorzitter Anita Hendriks-Berg. Stuur in dat geval vóór 15 september 2021 een mail met daarin je motivatie naar a.berg@heerlen.nl.

U bent hier