h

Schinveldse bossen

27 december 2005

Schinveldse bossen

Vanmiddag ben ik een kijkje gaan nemen in de Schinveldse bossen.Er waren workshops boomklimmen, geweldloos verdedigen, enz.Het was een komen en gaan van mensen. Net als ik vooral om solidariteit tot uiting te brengen en te praten over de jarenlange strijdtegende AWACs-vliegtuigen die nu met pure machtspolitiek beeindigd dreigt te worden. Mensen voelen zich verraden doorCDA-kamerlid Koopmans. Ooit gaf hij hen het ideedat zij op zijn steun konden rekenen. Toen het er op aan kwam bleek dat niet het geval te zijn. Hetzelfde geldt voor plaatsvervangend burgemeester Zuidgeest.Iedereen dacht aanvankelijkdathij hetjarenlangeverzet tegen de bomenkap van het gemeentebestuur van Onderbanken zou voortzetten.Hij kiest nude kant van de overheid en nietde kant van de mensen van Onderbanken. Verraad of niet: de bossen liggen er prachtig bij en strijdlust is er nog volop.

U bent hier