h

Nieuws van de afdeling

13 januari 2019

Verkiezingsprogramma: Tijd voor rechtvaardigheid

Foto: Jeroen Hendriks

Tijd voor rechtvaardigheid. Dat is de titel van het programma waarmee de SP de aankomende provinciale statenverkiezingen in gaat. Een rechtvaardig Limburg is een provincie waarin iedereen meetelt en kan meedoen, waarin het prettig wonen en werken is en waar de belangen van inwoners voorop staan.

Lees verder
13 januari 2019

Nieuwjaarsborrel voor SP-leden

Zoals elk jaar organiseert de SP-afdeling Heerlen ook in 2019 weer een nieuwjaarsborrel. We nodigen alle leden van harte uit om samen met afdelingsbestuur en fractie op zondag 20 januari van 16.00 tot 18.00 uur, het nieuwe jaar in te luiden. De nieuwjaarsborrel vindt plaats in "de Poort van Herle", Stationsstraat 22 in Heerlen.

Lees verder
10 december 2018

ledenvergadering rondom verkiezingen van het Europees Parlement in 2019

Foto: SP

Op 23 mei 2019 zullen voor de negende keer de verkiezingen voor het Europees Parlement plaatsvinden. Inwoners van alle lidstaten kiezen tijdens de Europese verkiezingen rechtstreeks hun vertegenwoordiging in de Europese Unie. Deze Europarlementariërs worden gekozen voor een termijn van vijf jaar.

Lees verder
6 december 2018

December Sprint: doe mee!

Foto: SP

7000! Zoveel mensen hebben zich al aangesloten bij ons initiatief Tijd voor Rechtvaardigheid. Het overgrote deel van deze mensen is nog geen lid van onze partij. Daarom starten we onze December Sprint! 

Lees verder
29 november 2018

29 november afgelast: GRIP-avond wordt verplaatst

Afdeling Maastricht schreef het volgende: "Afdeling Maastricht heeft besloten om de GRIP-avond van donderdag 29 november te verplaatsen naar een latere datum.
De avond is bedoeld om te praten over de staat van Nederland, in een
gesprek met Ron Meyer. We hebben ons allemaal erop verheugd om het
daarover te hebben met Ron.
Maar door de recente gebeurtenissen zou het zo maar eens kunnen zijn dat die de avond overschaduwen. Dat lijkt ons helemaal niks. We vinden het heel jammer, maar willen toch echt een avond organiseren die ons inspireert.

Lees verder
23 november 2018

SP stelt verkiezingsprogramma en kandidatenlijst Provinciale Staten 2019 vast

Foto: SP

Op zaterdag 17 november, heeft de Limburgse SP tijdens een regionale conferentie voor alle SP-afdelingen in Limburg haar kandidatenlijst voor de Provinciale Staten verkiezingen in 2019 vastgesteld. De lijst zoals voorgedragen door de kandidatencommissie is door de SP-leden volledig overgenomen. Als lijsttrekker is de 31-jarige Marc van Caldenberg uit Landgraaf gekozen. Hij is sinds juni 2018 lid van Provinciale Staten en vanaf 2010 gemeenteraadslid in Landgraaf. Op plek twee staat de huidige fractievoorzitter in Limburg Yolanda Claessens uit Heerlen. De derde plaats wordt ingenomen door de in Kerkrade woonachtige Rene van der Valk. Eerder was hij wethouder sociale zaken en werkgelegenheid in Landgraaf. Op plek vier staat de voorzitter van de SP in Roermond, Jorge Wolters Gregorio en plek vijf wordt ingenomen door de Kerkraadse fractievoorzitter Marianne Laumann.

Lees verder

Pagina's

U bent hier