h

Nieuws van de afdeling

17 maart 2019

Verkiezingsavond in het SP-huis

Foto: SP

De laatste campagne- activiteiten voor de verkiezingen van de Provinciale Staten zijn aan de gang. Met veel enthousiasme zijn we de Heerlense buurten ingegaan, hebben we geflyerd, is het belteam actief geweest, zijn poster geplakt en spandoeken opgehangen en is met heel veel mensen gesproken. We kregen veel positieve reacties op ons verkiezingsprogramma en op ons beleid van de afgelopen vier jaar.

Lees verder
15 maart 2019

Heerlen, mijn stad: Liefde voor rauwheid en nuchterheid

Foto: Parkstad Actueel/Lucho Carreno / Parkstad Actueel 15032019

Yolanda Claessens, 60 jaar oud is geboren en getogen in Heerlen. Ze is een dochter van een mijnwerker en weet hoe moeilijk de stad Heerlen het heeft gehad na de sluiting van de mijnen. Nu Heerlen er beetje bij beetje bovenop komt, kan Yolanda niets anders dan ontzettend trots zijn op haar stad. Ze houdt ontzettend van de rauwheid en nuchterheid van de mensen die er wonen en als lid van de SP wil ze dan ook graag een bijdrage leveren aan deze samenleving.
Uit: ParkstadActueel/Sandarijn Hilkhuijsen | maart 15, 2019;
Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Lees verder
12 maart 2019

Verkiezingen PS: UITNODIGING HUISKAMERGESPREK

Foto: vincent offermans

Het afgelopen jaar steeg onze energierekening, ging de BTW op boodschappen omhoog en ook de zorgverzekering werd opnieuw duurder. U en ik gaan er steeds vaker op achteruit, terwijl grote bedrijven als SHELL van Rutte miljarden cadeau krijgen. Dat is niet rechtvaardig!

Lees verder
16 februari 2019

Start lokale campagne provinciale statenverkiezingen

Foto: Jeroen Hendriks

Op 20 maart zijn de verkiezingen voor provinciale staten. Uiteraard gaan we ook in Heerlen actief campagne voeren.

Lees verder
11 februari 2019

Gesprek over klimaatrechtvaardigheid in Sevenum

Foto: SP

Klimaatakkoord, klimaatwet, klimaatontkenners en intussen stijgen de energierekeningen. We moeten maatregelen treffen om onze woningen zuiniger en milieuvriendelijker te maken. Wie mag en moet dat allemaal betalen?

Lees verder
27 januari 2019

Rechter is duidelijk in uitspraak zaak van de Mortel

Zoals bekend, was Jos van de Mortel een rechtszaak begonnen tegen Ron Meyer, voorzitter van SP. Hij zou foutevastgoedbazen.nl  zijn gestart, een website die verslag doet van de dubieuze praktijken van de Amsterdamse pandjesbaas Van de Mortel die in Heerlen speculeert met panden, ten koste van de gemeente en van de bewoners. Daarnaast zou Ron Meyer uitlatingen over van de Mortel gedaan hebben op Facebook. Vorige week stelde de rechter Ron Meyer echter in het gelijk, omdat hij als raadslid in Heerlen het recht en de plicht heeft om misstanden in zijn stad aan de kaak te stellen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier