h

Nieuws van de afdeling

18 mei 2024

EU-kandidaat Bram Roovers komt 25 mei naar Limburg. Jij ook?

Foto: SP

Op 6 juni mogen we weer naar de stembus voor het Europees Parlement. En als we de peilingen mogen geloven gaan we deze verkiezingen winnen.
Dat betekent niet dat we er al zijn. Als wij ervoor zorgen dat iedereen die in november op de SP heeft gestemd dit in juni weer doet, kunnen we winnen! Maar dat gaat niet vanzelf.

Lees verder
18 mei 2024

15 JUNI: MARS OP DEN HAAG voor een volwaardig ziekenhuis in Parkstad

Foto: SP

Voor een volwaardig ziekenhuis en een gezonde toekomst in Parkstad volgt er, 50 jaar na de historische 'Mars op Den Haag' van duizenden mijnwerkers, een nieuwe moderne Limburgse Mars op Den Haag. Zaterdag 15 juni 2024 staan Parkstad en Heuvelland op voor een volwaardig ziekenhuis en een gezonde toekomst voor een regio met 300.000 inwoners.

Lees verder
9 mei 2024

Scholing over het belang van de Europese verkiezingen

Foto: sita bottenberg

Woensdagavond 8 mei hebben wij in ons SP-pand een scholing gegeven: “Het belang om op 6 juni te gaan stemmen voor het Europees Parlement”.

Lees verder
28 april 2024

Avond rond de Europese verkiezingen 2024

Foto: SP

Op vrijdag 26 april jongstleden hield de SP in Heerlen een goed bezochte bijeenkomst. Thema's waren ons verhaal, de strategie en de analyses voor de aanstaande Europese verkiezingen. Als gast was Bram Rooversaanwezig, onze nummer 3 van de kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen.

Lees verder
21 april 2024

Versiliënbosch in actie voor het behoud van de buurt en de gemeenschap

Foto: SP

Onder toeziend oog van 100 bezorgde buurtbewoners, vertelden de leden van het actiecomité over hun liefde voor de wijk, de stress van de langdurige onzekerheid over hun thuis en wat ze willen van Woonpunt.

Lees verder
21 april 2024

SP-succes: de spoedeisende hulp en IC in Heerlen moeten openblijven

Foto: SP

Tijdens het stemmen in de Tweede Kamer zijn afgelopen week 17 SP-plannen aangenomen! We hebben er 1 uitgelicht:

Lees verder

Pagina's

U bent hier