h

Hoe hoog is de nood bij de leefbaren?

28 januari 2006

Hoe hoog is de nood bij de leefbaren?

Iedere partij publiceert natuurlijk de lijst met de kandidaten en een beschrijving van de betreffende mensen. Des te vreemder is het als je over die personen gewoonweg regelrechte onwaarheden gaat vertellen. Blijkens onderstaand persbericht van de Clientenraad Minima Heerlen heeft Leefbaar Heerlentwee personen op hun lijst ten onrechte gekoppeld aan deze Clientenraad. Ze zijn daar natuurlijk erg boos over.

Als je meent over dergelijke zaken te moeten liegen, heb je blijkbaar het idee dat een eerlijke beschrijving van je mensen niet erg overtuigend overkomt. Hoe hoog is de nood bij de leefbaren gestegen dat ze tot dergelijke streken over menen te moeten gaan?

"Leden kandidatenlijst LH geen lid van Clintenraad Minima Heerlen

De Clintenraad Minima Heerlen (clintenraad die belangen behartigt van klanten van de Sociale Dienst) betreurt het dat in de verkiezingslijst van Leefbaar Heerlen gesteld wordt dat enkele van hun kandidaten lid zijn of actief betrokken zijn met het werk van onze organisatie. Zie artikel Weekblad Parkstad d.d. 18 januari 2006 en website Leefbaar Heerlen.
De kandidaat die op nr. 15 staat, heeft in 2000 als bezoeker van de openbare vergaderingen van de Clintenraad aangeboden om tijdelijk op te treden als onafhankelijk technisch voorzitter totdat een benoemde voorzitter aangesteld zou worden. N. Hamstra heeft dit voor enkele maanden gedaan. Hierna was er vrijwel geen contact meer. Als langdurig bijstanduitkeringsgerechtigde heeft N. Hamstra het recht om bij de Clintenraad te solliciteren naar lidmaatschap. Dit heeft hij ook vele keren gedaan. De Clintenraad staat echter niet achter zijn gedachtegoed en wij verwachten niet dat hij ooit deel zal uitmaken van onze organisatie.
De Clintenraad wil kenbaar maken dat zij niet staat achter het door N. Hamstra ingezonden stuk in het Weekblad Parkstad d.d. 18 januari 2006 en distantieert zich van alle stukken die van N. Hamstra zijn gepubliceerd.
De naam die op nummer 19 staat van de verkiezingslijst Leefbaar Heerlen is bij de Clintenraad onbekend. Deze persoon is geen lid van onze organisatie.
N.b.: de Clintenraad Minima Heerlen is politiek kleurloos."

U bent hier