h

De laatste dagen...

5 maart 2006

De laatste dagen...

Op de laatste zondag voor de verkiezingen werd op verschillende plekken campagne gevoerd. Riet de Wit trad op in het lijsttrekkersdebat van PvdA-politiek caf D'r Barometer in het Glaspaleis.Zowel verschillen alsaanknopingspunten in de standpunten van de partijen kwamen aan de orde.

Ikzelf was vanmorgen heel kort te horen op L1-radio in het programma De Stemming. Met de nadruk op heel kort, samen met 3 andere nummers 4 uit verschillende plaatsen sprak ik over Heerlen, de drijfveer om raadslid te worden en de hoeveelheid vrouwen en allochtonen in de politiek. Al met al zal ik nog geen 3 zinnen hebben kunnen spreken.
Jammer....

Morgen volgt de 'markt' op de Hoge School Zuyd en een jongerendebat in Landgraaf, waar Renske Leijten namens Rood/SP zal optreden. Wie Renske is?

Klik hier

U bent hier