h

Kom je ook?!

14 april 2006

Kom je ook?!

Dinsdag 18 april aanstaande vindt in Theater Lexor de 6e aflevering van politiek caf Spraakwater plaats.

Spraakwater- 18 april in Lexor!

Het thema voor deze aflevering luidt: Uitsluiting. Wat is uitsluiting en waartoe leidt uitsluiting? Welke vormen van uitsluiting komen nog steeds voor in onze samenleving?
Met gasten als Laurent Chambon (Frans-Nederlandse socioloog, bekend van opiniestukken en commentaar inBuitenhof, Nova en de Volkskrant naar aanleiding van de rellen in de Parijse voorsteden), Lotfi Haddi (gastcolumnist en de Amsterdamse burgerbuddy van Rita Verdonk), Abdi (Heerlenaar van Somalische origine) enJos Vuurstaekvan ATD de Vierde Wereldbelooft het een bijzondere avond te worden en probeert Spraakwater een antwoord te vinden op bovenstaande vragen.

De bijzonder inspirerende gast-gespreksleider Ann Mcadam zalde vraaggesprekken leiden.

Het cabaret komt van Raymond Clement en de muziek vandewinnaars vande Parkstad-prijs in het Glaspaleis en rappers op het komende Booch!-festival: the Insane Prodigy Brothers!

Nieuw in Spraakwater vanaf deze aflevering: het onderdeel In deBad waarin 2 lokale politici aan de hand van een stelling letterlijk en figuurlijk in DeBad zullen treden. Sajjad Rahnama'i (het nieuwe gezicht en raadslid van GroenLinks) en Roel Leers (kersvers raadslid van de Heerlense VVD) zullen met elkaar 'in DeBad' treden.

WAAR? Theater Lexor- Willemstraat 40-42 (nabij de spoorwegovergang)
WANNEER?
Dinsdag 18 april 2006, vanaf 20.00 uur
HOE?
Gratis toegang

U bent hier