h

Week van Ben

20 oktober 2006

Week van Ben

Ben Tarici, beheerder van het Heerlense SP-huis, activiteitenleider en spil in het praktische werk van de Heerlense SP-afdeling vertelt in een wekelijkse bijdrage over wat er zoal op het SP-huis gebeurde.

Hallo, hier ben ik weer!

De campagne begint langzaam op stoom te komen. Het wordt een hevige en leuke campagne! Eigenlijk hebben we het hele jaar campagne, maar nu gooien we een flinke schep er op. Steeds meer mensen melden zich aan om met de campagne mee te doen.

Volgende week komt de grote hoop van folders, sponsjes, affiches e.d. aan in het SP- huis. Er is ook al geplakt in Heerlen, we hadden nog posters over, het is trouwens een duidelijke affiche, deze zie je al op een afstand zeer goed. Het affiche is net zo duidelijk als de partij.

Met de vorige verkiezingen zag men veel paaldansers hangen aan de palen. Ik vind dat gek uitzien, maar ja, zij houden te veel van zich zelf, denk ik.

Als men hier de zolder en de zaal bekijkt, dan ziet men dat het gonst van de activiteit, de tribune is ook al weg en er is ook n brief weg, n uitnodiging voor naar het dierenpark in Arnhem. [feest tijdens de campagne). Mensen kunnen entree -kaarten kopen en buskaarten. Het wordt weer n feestelijke dag, want er is van alles te doen, voor ieder wat wils.

Spraakwater was ook leuk, het was propvol, het viel mij op, dat het CDA-kamerlid Aasted-Madsen erg verliefd was op de microfoon, als deze van chocolade zou zijn geweest, dan had ze de microfoon zeker opgegeten. De tv was ook daar, mij hadden ze ook wat gevraagd, ik heb de beelden gezien, grappig om jezelf terug te zien. In werkelijkheid ben ik veel lelijker, maar ja, daar kan ik ook niets aan doen. Gelukkig leidt de gouden tomaat de aandacht af, haha!

Het is hier weer een komen en gaan, straks struikel je hier weer over het verkiezingsmateriaal.

Tijdens de campagne val ik altijd af, want dan ben ik constant in beweging, ik ben dan vroeg hier en laat thuis, maar ik doe het graag.

Het SP-huis is al een hele tijd een begrip in politiek-Heerlen, en zeker een begrip voor mensen die de SP steunen en die hulp zoeken.

Enkele dagen geleden heb ik de ramen gewassen, ziet er weer goed uit, over n paar dagen doe ik de ramen boven. Transparantie.

Het leuke van alles is, dat je de hele dag tussen de mensen bent, soms kom je ook wel eens lastige mensen tegen, die andere bedoelingen hebben, maar daar zijn we zo mee klaar. Binnenkort barst de storm los, dan zien ze ons door de hele stad en buiten de stad.

Zo, ik eindig deze column met dank aan de familie Koopmans, zij hebben de bouwstenen voor Gratis OV voor Ouderen (actie Grijs op Reis van afgelopen jaar) in elkaar gezet en tot een fantastische bus en mooi station gemaakt! Super!

Vriendelijke groeten, de Gouden tomaat

Tot de volgende keer!

U bent hier