h

Horror analyse

9 november 2006

Horror analyse

Doemscenario's schetsen is nooit sterk. Iets roepen zonder onderbouwing eveneens. Doemscenario's schetsen zonder onderbouwing is 'niet sterk in het kwadraat' .

"Maar in handen van Riet de Wit wordt het horror", schrijft Sander Bisscheroux (u weet wel, die van "de toename van voedselbanken is te danken aan een betere organisatiegraad"). Hij schrijft dat in een kort opinie-achtig artikel op de Heerlense VVD-site.

Alhoewel geen unicum in de politiek, lijkt Bisscheroux zich te baseren op een krantenartikel. Is Bisscheroux bij n van de bijeenkomsten geweest? Heeft hij zich eigenlijk wel verdiept in de breed gesteunde wens om beeldkwaliteitseisen in de binnenstad? Weet hij eigenlijk wel over welke 'horror' hij spreekt? Verplichte horror? Geadviseerde horror? Horror hoe en waar?

Zijn 'horror' lijkt vooral voorbarig en niet-onderbouwd: jammer!

U bent hier