h

Humor

29 november 2006

Humor

Het zijn onderstaande foto's die met de nodige humor op verschillende wijze genterpreteerd worden. Het grappige is dat in deze luchtige interpretaties wel een serieus visie-verschil zit. Oordeel zelf:

Links SP'ers die de magen vullen van voorbijgangers met SoeP.
Rechts VVD'ers die hun eigen magen vullen bij de Smulbar Express.

De interpretatie op de Heerlense VVD-site:

Terwijl de SP een stukje omzet afnam met het uitdelen van gratis soep, ging een deel van het VVD-campagneteam aan de eet bij de Heerlense Woesjkroam op de kop van de Saroleastraat. (Zoals te zien is op de foto, zijn wij in het blauw.) Bedenk goed dat terwijl de SP gratis soep en sponsjes uitdeelt, de VVD zorgt voor een goede en solide toekomst voor ons allen. Dat een goed gevulde maag niet gratis is, weten we allemaal, toch? Ook met een SP-sponsje valt dat niet weg te poetsen!

U bent hier