h

Week van Ben

8 november 2006

Week van Ben

Ben Tarici, beheerder van het Heerlense SP-huis, activiteitenleider en spil in het praktische werk van de Heerlense SP-afdeling vertelt in een wekelijkse bijdrage over wat er zoal op het SP-huis gebeurde.

Mensen als VIPS

Afgelopen zondag was het in Arnhem bij de dierentuin n ware Happening. We kwamen daaraan, en werden ontvangen op de rode loper met champagne. Wij als vips kregen champagne van de kamerleden en de aankomende kamerleden. De mensen uit het land als VIP's behandelen, dat is het SP-motto. Ik heb 2 glazen gedronken, ik vond het wel lekker. Maar, ik denk dat ik het bij het bier uit Belgie houd.

In de tent was het bomvol en gezellig, ik voelde me net een vlinder, fladderend van de een naar de ander. Er waren goede toespraken en zeer goede muziek. Meer dan 3.500 mensen waren daar: schitterend! Heb nog door de dierentuin gelopen, ben nog gaan kijken bij de apen of er nog familie te zien was, er was er n die leek op mij, deze gooide een tomaat in mijn richting. Bleek mijn tweelingbroer te zijn: Hahaha! Tegen zessen vertrokken we weer met de volle en gezellige bus. Het SP huis ligt vol met SP-materiaal, regelmatig komen mensen een affiche halen.

Er wordt ook flink gefolderd in de wijken en in de stad, de tomaten vliegen weg, onvoorstelbaar. In centrum- Heerlen was er een hele grote toeloop naar de kraam van ons, mensen wilden allemaal n folder en een tomaat, vooral veel ouderen begonnen tegen ons te spreken.

In n middag waren we 2 grote zakken tomaten kwijt. Vooral de gesprekken zijn goed, vind ik het belangrijkste. De mensen die wij spraken, die willen allemaal n links kabinet. Nu Wouter Bos nog, en dan niet alleen als hij ziet dat de PvdA in de peiling zakt en de SP stijgt.

Op de dertig borden in de stad is flink geplakt, het ziet er goed uit. Op de lichtpalen komen ook borden op te hangen. De komende week gaan ze ons nog meer zien en horen. Mensen die ons willen helpen met de campagne kunnen zich melden. De vooruitzichten op n overwinning zijn gunstig, maar je weet maar nooit, zeg ik maar. Met n stem op 22 november kunt u de SP groot maken, de PvdA links houden, de VVD naar huis sturen n Balkenende4 verhinderen.
Van peilingen koop je niks, maar verdorie wat gaat het lekker: groter dan de VVD! Effe doorzetten nu!

En keer stemmen, vier keer prijs. Stem strategisch. NU SP! Lijst 4

Vriendelijke groeten, Ben

Tot de volgende keer!

U bent hier