h

Inconvenient truth

8 december 2006

Inconvenient truth

Goed idee!

Voor leerlingen bovenbouw en hogeschool

Gratis filmvoorstelling "An inconvenient truth"


De gemeente Heerlen gaat de film An inconvenient truth gratis tonen aan leerlingen van de bovenbouw van het voortgezet onderwijs en scholieren van de Hogeschool Zuyd. Op deze manier hoopt de gemeente onder jongeren een discussie op gang te brengen over het onderwerp klimaatsverandering.

De gemeente Heerlen is al geruime tijd bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van projecten om het milieu te sparen. Gerichte projecten leveren lokaal een bijdrage aan de Nederlandse CO2-reductie doelstelling. De stimuleringsmaatregelen voor woningisolatie en het plaatsen van zonnepanelen zijn hiervan voorbeelden.

Daarnaast timmert Heerlen hard aan de weg met het thema Nieuwe Energie. In Heerlen is al een zonnecellenfabriek en het Mijnwaterproject moet in de toekomst zorgen voor koeling en verwarming van gebouwen door middel van mijnwater.

De filmvoorstellingen vinden plaats op woensdag 20 december 2006 in het Royal Theater in Heerlen om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur.

U bent hier