h

Rood: Heerlen naar Utrecht

9 januari 2007

Rood: Heerlen naar Utrecht

Maandag 8 januari zijn Paul en Olivia van onze ROODafdeling naar Utrecht afgereisd voor het allereerste CpO (Contactpersonen Overleg) van dit jaar.

Paul (helemaal rechts) tijdens het Rood-overleg in Utrecht
Na eerst twee uur in de trein te hebben gezeten en een broodje ongezond te hebben gegeten op station Utrecht werden ze onder het blauwe bord hartelijk ontvangen door Renske Leijten en de rest van het landelijke ROODbestuur. Onder het genot van een glaasje fris kregen ze uitgelegd wat ze die avond konden verwachten en werden al hun vragen beantwoord.

Tijdens het CpO zelf maakten ze kennis met de kopstukken van de ROODafdelingen van o.a. Den Haag, Amsterdam en Groningen en natuurlijk alle anderen.

Er werden veel goede acties en leuke activiteiten besproken en heel veel nieuwe ideen opgedaan. Omdat dit het eerste CpO was wat bezocht werd hebben ze vooral goed zitten luisteren en paginas met aantekeningen gemaakt.

Weer terug in de trein voor de lange reis naar Heerlen werd nagepraat over de succesvolle bijeenkomst en besloten in de toekomst zeker vaker naar dit soort bijeenkomsten te gaan. En de volgende keer zal ROOD-Heerlen zeker zelf van alles te melden hebben. Het enthousiasme is ng groter geworden!

U bent hier