h

ROOD in actie!

31 januari 2007

ROOD in actie!

ROOD bij de Burgerlijke stand
De actie is inmiddels in volle gang. Onderstaand tref je het persbericht aan over de ROOD-actieweek in Heerlen. Onderstaand vind je eveneens een link naar de 'actie-foto's'van de afgelopen dagen.

ROOD nieuwe stem van jonge Heerlenaren!
Actieweek start met beschuit met rode muisjes

Op 1 januari 2007 is ROOD- jongeren in de SP- afdeling Heerlen geboren. De geboorte van ROOD-Heerlen wordt op ludieke wijze gevierd. ROOD doet op dinsdag 30 januari aangifte van haar geboorte en zal Burgemeester Gresel op beschuit met Rode muisjes tracteren.

ROOD-Heerlen is de jongerenorganisatie van de SP en wil jonge Heerlenaren een grotere stem geven en het politieke bewustzijn vergroten door uiteenlopende acties en activiteiten. Dinsdag 30 januari wordt de burgerlijke stand van de gemeente Heerlen met een bezoekje verrast om ROODs geboorte op ludieke wijze aan te geven. Burgemeester Gresel zal daarna getrakteerd worden op beschuit met Rode muisjes. Het ROOD-actieplan-2007 zal daarbij aan burgemeester Gresel overhandigd worden.

ROOD is geboren, maar het is gn kindje dat jankt, zeurt en nog aan de borst moet, het is een zelfbewust jong mens dat knokt voor een sociale maatschappij! Ludieke acties gebruiken we als middel. Mr betrokkenheid en een grotere stem van jongeren is ons doel! zegt ROOD-voorzitter Olivia Mous

Na het bezoek aan de burgemeester zal ROOD direct de stad intrekken om bij diverse scholen met jongeren in gesprek te gaan en zich voor te stellen. Vrijdagavond 2 februari om 20.00 uur vindt er voor iedereen die meer wil weten over ROOD en de SP een kennismakingsfeestje plaats in het SP-huis aan de Oude Kerkstraat 9 in Schandelen.

Bij de Burgemeester...

Het gehelefotoverslag van de eerste actiedag is te vinden door hier te klikken!

Voor inlichtingen:

Meer informatie over ROOD Heerlen?
Olivia Mous
t: 06- 417 98 883
Zie hier de ROOD-pagina op deze site.

U bent hier