h

SPrankelend2007

14 januari 2007

SPrankelend2007

Zaterdagavond 13 januari 2007 vond de nieuwjaarsbijeenkomst van de Heerlense SP plaats. De zaal van caf d'r Klinge in Heerlen-centrum was erg goed gevuld, met een gezellige avond als gevolg.

Fractie- en bestuursleden verwelkomden de bezoekers met een glaasje rode 'champagne'.
Heerlens Tweede Kamerlid Jan de Wit sprak in zijn column over de begintijd van de SP-afdeling, flat-screan-oplossing van milieuproblemen en zijn nieuwe Haagse kamer. Dichter en muziekapostel John Hlsgens zorgde met zijn gedichten en versen voor het culturele sausje.
Tribune-bezorger de heer Rdler ontving als oudste actief lid (en tevens bezorger van de meeste Tribunes: ruim 150) een rode pluim (ter waardering en stimulering) en een tomatenmand. Kersvers Rood-voorzitter Olivia Mous ontving eveneens de rode pluim, en daarbij symbolisch de eerste Rood-vlag in Heerlen.
Rood- jongeren in de SP- Heerlen vierde daarna op ludieke wijze de geboorte van Rood door beschuit met Rode muisjes uit te delen.

Tot slot werd tot zijn eigen grote verrassing Jan de Wit verblijd met een cadeautje dat hem in zijn Haagse kamer zal doen denken aan de Heerlense SP-afdeling.

....drankjes, hapjes, muziek en gezelligheid deden de rest.....

Op naar een SPrankelend2007!

Voor het fotoverslag van deze avond kun je hier klikken!

U bent hier