h

Kom en luister.... Maar Hamstra zweeg!

8 oktober 2008

Kom en luister.... Maar Hamstra zweeg!

Ha, die Johan, De aanpak van Leefbaar Heerlen verschilt wezenlijk met de benadering van de SP rond het vraagstuk van de WMO, waarbij een verdelende rechtvaardigheid ver te zoeken is. Ik gaf dat reeds eerder aan.
In de komende commissievergadering van 7 oktober wordt er ongetwijfeld uitgebreid gesproken over de Burgerlijke Ongehoorzaamheid van wethouder Peter van Zutphen en de problemen met de WMO. Kom en Luister!

Reactie door nico hamstra ? maandag 22 september 2008 op https://heerlen.sp.nl/weblog/2008/09/20/heerlens-gemeentebestuur-kiest-weer-sociaal-burgerlijke-ongehoorzaamheid-om-vertrouwd-gezicht-in-de-thuiszorg-te-behouden/#comments

Eindelijk zou het grote zwijgen van Hamstra over de Thuiszorg doorbroken worden! 7 oktober zou de dag worden waarop hij namens Leefbaar Heerlen nu eens niet alleen op andermans website wat loze kreten over de thuiszorg zou slaken. Op de plek waar Leefbaar Heerlen door hun kiezers zijn neergezet om wat te zeggen zou na ruim 2 jaar zwijgen eindelijk eens toegelicht worden wat die zogenaamde aanpak van Leefbaar Heerlen over de Thuiszorg zou zijn.

Echter wie zou zijn ingegaan op de KOM EN LUISTER-uitnodiging van Hamstra zou op 7 oktober in de raadscommissie van alles gehoord hebben, maar geen woord van Hamstra, en al helemaal niet over de Thuiszorg. Ook voor zijn partijgenoot Ben Moussa zouden kom-en-luister-bezoekers over de thuiszorg vergeefs gekomen zijn.

Het staat nu definitief vast. Hamstra en zijn partij hebben over de thuiszorg gewoon helemaal niets te melden. De zogenaamd wezenlijk andere aanpak van Hamstra bestaat gewoon niet.

U bent hier