h

Debat kredietcrisis donderdag 27-11: kom ook!!

26 november 2008

Debat kredietcrisis donderdag 27-11: kom ook!!

KredietCrisis: Grote roofpartij of gewoon een dipje?
Een openbaar debat in Heerlen met o.a. Tweede Kamerleden Ewout Irrgang (SP), Frans Weekers (VVD) en professor Muysken (Universiteit Maastricht).

Al weken domineert de Kredietcrisis het nieuws. Banken gaan failliet, de beurs stort in en banen verdwijnen. Is deze wereldwijde crisis het gelijk van Marx of niets meer dan een rimpeltje in het water van moderne vooruitgang? Tweede Kamerleden en andere deskundigen discussieren met elkaar en met het publiek in Heerlen op donderdag 27 november 2008.

Zijn mijn spaarcenten wel veilig? En mijn baan? Is Wouter Bos de redder des vaderlands? Wie betaalt deze ellende? Wie is verantwoordelijk en wat doen we straks echt anders?

Op donderdag 27 november 2008 discussieren Frans Weekers (VVD, 2e Kamer), Ewout Irrgang (SP, 2e Kamer), professor Muysken (Universiteit Maastricht) met elkaar en het publiek in Heerlen. Global organiser van de Amerikaanse vakbond SEIU Valery Alzaga zal vanuit internationaal perspectief over de crisis spreken in haar column. De avond wordt gepresenteerd door L1-presentator Jean van Hoof.

De avond vindt plaats op donderdag 27 november 2008 vanaf 20.00 uur in het Grand Hotel in Heerlen. Ook het publiek kan mee discussieren. De toegang is gratis.

U bent hier