h

Week van Ben

11 mei 2010

Week van Ben

Ben Tarici, beheerder van het Heerlense SP-huis, vertelt in een wekelijkse bijdrage wat er zoal in en rond het SP-huis gebeurde.

Beste mensen hier ben ik weer!

Met de verkiezingen in aantocht begint het in het SP-huis drukker te worden, dan ben ik ook vaak vroeg hier. Als men te vroeg is, dan is men ook nooit te laat, zegt men wel eens, en zo is het. Je kunt dan ook meer werk verzetten, dat scheelt enorm. Zeker, ik heb 2 kunstheupen en astma, maar voor de rest voel ik mij goed en gelukkig. Raar maar waar!

Geregeld komen wij bij elkaar met het campagneteam, daaruit vloeien leuke ideeen, en het is lachen geblazen. Dus, de verkiezingen worden weer leuk. In het campagne team zitten mensen die zeer creatief zijn, dat is geweldig. Dat zijn denkers en doeners. Weg met de zurigheid! Dat belemmert namelijk alleen maar de vooruitgang.

De grote SCHOONMAAK- affiches zijn ook aangekomen, deze zien er prachtig uit. We zijn direct lijm gaan halen. Op zolder staan honderden platen, die ben ik meteen gaan beplakken. De zolder noem ik het werktorentje, daar ben ik nu bezig om de affiches op te plakken. Als deze droog zijn, komt er draad in, dat ga ik doen met Frank

Mij kan ook niets gebeuren, want ik sta onder toezicht van een WAAKHOND. Hahaha!!!

Op zolder liggen veel oude affiches, er ligt ook een VVD-affiche waar op staat: DE BURGER ZAL DE REKENING BETALEN, met de handtekening HANS WIEGEL. Dit is zeer actueel!? Opmerkelijk dat de VVD zeer hoog staat in de peiling, (voor wat dat waard mag zijn) terwijl zij de zorgpremies flink willen verhogen, zoals ook de andere partijen.

Het is jammer dat veel mensen stemmen op koppen, schreeuwen en niet op inhoud, wij doen niet mee met schreeuwen, maar met inhoud. Gelukkig gaat Emile Roemer de andere lijsttrekkers straks met de debatten wel aanpakken op inhoud. Wij zeggen: Afschaffen eigen risico of eigen bijdrage! En zorgpremie naar draagkracht! Pak de bureaucratie maar aan en het management. Kost miljarden! Laat de rijken maar betalen!

De affiches zien er schitterend uit, geen paaldansers of paaldanseressen, zoals bij de andere partijen. Wat een egos! ik vind de affiches van de andere partijen ook niet mooi. Aan de affiches van de SP kun je al zien dat de SP zeer creatief is. Binnenkort ziet Heerlen er nog mooier uit met onze affiches.

De tomaten rollen binnen bij de SP, straks gaan we weer overal staan, zoals wijken en centra. De websites van de SP worden weer aantrekkelijker, die van Emile Roemer is weer als de beste gekozen van alle partijen. Duidelijk en inhoudelijk zeer goed. Onze website komt weer met verrassingen,.ik verheug mij er op, moet nu al lachen.

Als het goed is, gaan we ook bij de Braderie in Hoensbroek staan, hopelijk is het goed weer. De kranten liggen ook al klaar, er wordt ook in de buitengebieden uitgedeeld. Ik moet nog voor een paar wijken mensen vinden, wie wil uitdelen mag zich melden! Mail hier!
De koffie staat klaar.

Zo, ik ga verder met plakken op zolder.

De tomaten groeten,
Ben Tarici

p.s.: De foto zijn gemaakt door Ali Behroozi. Ali bedankt!

U bent hier