h

30 november: ga mee naar Utrecht!

22 november 2013

30 november: ga mee naar Utrecht!

Ga mee naar de FNV-manifestatie in Utrecht en laat zien dat het genoeg is!

Vanuit Heerlen rijden gratis bussen.

Emile Roemer Emile Roemer:

Al vele jaren achtereen krijgen we verslechtering op verslechtering voor onze kiezen. Om een paar zaken te noemen: forse huurverhogingen, verhoging van de BTW, sluiting van belangrijke voorzieningen zoals ziekenhuizen en postkantoren, massaontslagen in de thuiszorg, steeds meer flex- en steeds minder vast werk. En onze ouderen worden uit verzorgings- en verpleeghuizen gezet; ze moeten leren ?in hun kracht te staan?. De lijst is eindeloos!

Daar tegenover staan de dagelijkse berichten over de mensen aan de top die zichzelf verrijken, al of niet legaal. De overheid is allang geen schild meer voor de zwakkeren. Deze regering van VVD en PvdA maakt er een potje van en breekt de sociale zekerheid en de sociale voorzieningen af.

Het lijkt erop dat niemand zich meer druk maakt om de belangen van gewone mensen. Daarom zullen de mensen zelf in de benen moeten komen en het heft in handen nemen. Het is tijd voor strijd, voor het te laat is. Samen vechten voor een toekomst waarin er voor armoede, ongelijkheid en rechteloosheid geen plaats meer is. Wij staan voor een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit geen loze begrippen zijn maar werkelijkheid.

Daarom roep ik je op: Kom op 30 november naar de FNV-manifestatie in Utrecht!

Met strijdbare groet,
Emile Roemer

Meer lezen? kijk op de actiesite van de FNV!
Vanuit Heerlen rijden gratis bussen! meld je aan via 045-5725777

U bent hier