h

Pinautomaat Meezenbroek BLIJFT!

11 februari 2014

Pinautomaat Meezenbroek BLIJFT!

 

De SNS Bank had besloten de pinautomaat weg te halen. (M)SP-ers voerden bijna een jaar actie. In de bank (zie bovenstaande foto medio 2013), op straat en in de buurt!

Tot voor kort zat er nog geen schot in de zaak. Maar samen bleven we druk zetten, zelfs vorige week nog. En met succes: de pinautomaat blijft. De SNS betaalt de pinautomaat en de gemeente draagt bij in de kosten
van de verhuizing een stukje verderop richting de Kasteellaan.

“Dit is een overwinning voor de wijk! In allerlei dorpen en buurten verdwijnen de pinautomaten, maar hier blijft de pinautomaat. Grote complimenten aan iedereen die een bijdrage leverde! Nu nog een nieuwe buurtsuper! Wij gaan door.” zegt SP-leider Ron Meyer.

U bent hier