h

Drie nieuwe SP’ers in gemeenteraad

27 maart 2014

Drie nieuwe SP’ers in gemeenteraad

Vanavond zullen tijdens een speciale vergadering van de gemeenteraad van Heerlen een aantal nieuwe raadsleden worden geinstalleerd. Drie SP-ers zullen onze fractie gaan versterken.

 

Van links naar rechts: Hilde Leeman, Chris Hesse en Hannie Vaessen.

Hilde Leeman woont in Hoensbroek en runt samen met
haar man een gezondheidswinkel in Heerlerheide. Zij was 1 van de drijvende krachten achter het verzet tegen het doorgeslagen aantal koopzondagen en zal zich ook in de raad sterk gaan maken voor kleine ondernemers.

Chris Hesse is directeur van een school voor speciaal onderwijs en een betrokken en deskundig SP-er. In de raad zal hij zich onder andere sterk gaan maken voor behoud van het in Heerlen dankzij de SP heringevoerde schoolzwemmen, volgens Chris een ‘parel voor onze stad’.

Hannie Vaessen liep als leidinggevende in de thuiszorg voorop bij de vele acties tegen de keiharde bezuinigingen op de thuiszorg. Zij zal haar expertise en passie voor goede zorg ook in de gemeenteraad inzetten en kan niet wachten van start te gaan.

De raadsvergadering waarin onder andere deze drie nieuwe raadsleden worden geinstalleerd is openbaar en start vanavond om 19.00 in het stadhuis.

U bent hier