h

Solidariteit met de Voedselbank Zuid-Limburg

23 september 2014

Solidariteit met de Voedselbank Zuid-Limburg

Op 6 september heeft de SP afdeling Heerlen het 25-jarig jubileum van het SP-huis gevierd. Het feest stond in teken van solidariteit. Daarom werd aan alle gasten gevraagd om iets mee te nemen voor de Voedselbank.

Massaal werd hieraan gehoor gegeven. Dagen van tevoren werden er bij het SP-huis al dozen vol etenswaar, artikelen voor de peroonlijke verzorging en/of geld afgegeven.
Ook ontvingen we berichten en telefoontjes om producten op te halen en uiteraard werd dat geregeld.
De totale opbrengst was overweldigend! Buiten een vracht aan producten en een groot aantal kadobonnen, leverde de inzamelactie ook een flink geldbedrag op.

Donderdagavond 18 september, en ondanks het noodweer, vertrok een afvaardiging van de SP Heerlen hiermee naar de Voedselbank in Landgraaf, waar zij hartelijk met koffie en thee ontvangen werd.

Ron Meyer, afdelingsvoorzitter van de SP in Heerlen, sprak namens iedereen zijn waardering uit voor Hanny en Harrie, oprichters van de Voedselbank Zuid-Limburg, en voor de vele tientallen vrijwilligers die samen met hen wekelijks zoveel goed werk verrichten. Tijdens het overhandigen van het resultaat van de inzamelingsactie, sprak hij tevens de wens uit dat het realiseren van een meer menselijkere en gelijkwaardigere maatschappij, de Voedselbank overbodig zou maken.

Namens de Voedselbank Zuid-Limburg willen wij iedereen zeer hartelijk danken voor alle gulle bijdragen.

U bent hier