h

Stadskrant Heerlen

20 oktober 2015

Stadskrant Heerlen

Foto: Jan Kusters

De 35000 exemplaren van de stadskrant HEERLEN SPECIAAL, editie najaar 2015, zijn de afgelopen weken dankzij de inzet van meer dan 70 SP- vrijwilligers bij de meeste adressen in Heerlen in de brievenbus gevallen.

Omdat de SP vindt dat de burgers niet alleen vlak voor de verkiezingen, maar regelmatig geïnformeerd moeten worden over de activiteiten van politieke partijen,  brengt de SP minsten 1 keer per jaar een stadskrant uit.  De afgelopen weken is de najaarseditie 2015 in Heerlen verspreid.
Dit kon alleen dankzij de hulp van een grote groep vrijwilligers: actieve leden van de SP. Met z'n allen hebben zij de 35000 stadskranten in ruim 3 weken geklaard. Als afdeling zijn we daar erg trots op.
Aan alle vrijwilligers die zich hiervoor en voor alle andere activiteiten inzetten: een welgemeend dank je wel!

U bent hier