h

SP Limburg: meldpunt Openbaar Vervoer

20 december 2016

SP Limburg: meldpunt Openbaar Vervoer

Sinds 11 december 2016 verzorgt Arriva het openbaar vervoer in Limburg. De SP wil weten hoe de veranderingen die deze nieuwe vervoerder inzet, uitpakken voor de reizigers: wat gaat er goed en waar liggen de problemen?

De SP ziet een aantal verbeteringen in de nieuwe dienstregeling. Daarnaast ziet de SP echter ontwikkelingen die ronduit zorgelijk zijn zoals het verdwijnen of inkorten van buslijnen en het minder bedienen van kleine kernen. Daarom heeft de Statenfractie van de SP in Limburg een meldpunt geopend. Met het meldpunt wil de SP Limburg de zorgen en verbeterpunten van de OV-reizigers verzamelen.

De SP wil de ervaringen met de nieuwe vervoerder en de nieuwe dienstregeling in kaart brengen. Daarom: zorgen, positieve ervaringen of opmerkingen over het Openbaar Vervoer in Limburg? Deel ze hier!

U bent hier