h

Actief in de stad voor het Nationaal ZorgFonds

2 februari 2017

Actief in de stad voor het Nationaal ZorgFonds

Foto: Dominique Ducornez

Actieve leden van de afdeling hebben afgelopen zaterdag de koude getrotseerd om met bezoekers van de binnenstad in gesprek te gaan over het Nationaal ZorgFonds. Landelijk hebben al 250.000 mensen hun steun uitgesproken voor een ziekenfonds waar geen eigen bijdrage bij geldt, waar marktwerking geen rol speelt en waar iedereen de zorg krijgt die nodig is.

Foto: Dominique Ducornez
Zaterdag werden daar in Heerlen weer 131 steunbetuigingen aan toegevoegd. Jong en oud spraken zich uit voor een Nationaal ZorgFonds en veel mensen uitten hun zorg over de politieke situatie in Nederland én in de wereld waarbij de namen Rutte, Wilders en Trump vaak vielen.

Tot nu toe werden er in Heerlen 3976 steunbetuigingen opgehaald.

U bent hier