h

Maak de Kasteellaan veilig!

2 april 2017

Maak de Kasteellaan veilig!

Foto: Dominique Ducornez

Een groep Meezenbroekenaren is met hulp van de SP een petitie gestart om de snelheid op de Kasteellaan terug te brengen van 50 naar 30 km per uur. Ze zijn het zat dat de Kasteellaan al lange tijd als een racebaan functioneert.

De Kasteellaan loopt dwars door de buurt en is een straat die door veel ouderen, kinderen en andere buurtbewoners wordt gebruikt om van thuis naar school, naar de slager, de friture of naar het werk te gaan.
Op een groot deel van de Kasteellaan mag 50 km per uur worden gereden, alleen op de kruising met met MSP-allee geldt een maximumsnelheid van 30 km per uur. Doordat er vaak harder wordt gereden dan de toegestane snelheid, zijn er de afgelopen jaren enkele vreselijke ongelukken gebeurd.

Foto: Dominique Ducornez
De opgehaalde handtekeningen zullen op korte termijn samen met de Meezenbroekenaren overhandigd worden aan het College van Burgemeester en Wethouders. 

Foto: Dominique Ducornez

U bent hier