h

Speelveldje Molenberg: van vieze kattenbak naar schone en veilige speelplek voor kinderen

11 mei 2017

Speelveldje Molenberg: van vieze kattenbak naar schone en veilige speelplek voor kinderen

Foto: Cynthia Smeets

Bewoners van de Molenberg gingen samen met SP'ers de buurt in. Zij hebben alle omwonenden van het speelveldje op de hoek Potgieterstraat/Roemer Visscherstraat persoonlijk uitgenodigd om zaterdagmiddag 13 mei, om 14.30 uur naar het speelveldje te komen. De kinderen maken dan tekeningen en kleurplaten. Om 15.00 uur zullen de Heerlense wethouders Nico Aarts en Jordy Clemens naar het speelveldje komen kijken. Ze zullen dan ook met de kinderen en omwonenden over het speelveldje in gesprek gaan. Buurtbewoners willen dat het speelveldje verbeterd wordt. Nu is het een openbare kattenbak met vies zand en enkele saaie wipkippetjes. Komt u zaterdag ook?

U bent hier