h

In Heerlerbaan op pad voor buslijn 41.

3 juni 2017

In Heerlerbaan op pad voor buslijn 41.

Foto: SP

SP en Ouderpartij Heerlen trokken vandaag samen langs de straten van Heerlerbaan. Er werd bij veel huizen aangebeld. Het doel: buslijn 41 moet weer terug! Deze buslijn was en is nog steeds van groot belang voor veel van de wijkbewoners. Nu deze buslijn verdwenen is, worden vooral de ouderen gedupeerd nu ze een flink stuk moeten lopen om elders op de bus te kunnen stappen. "Ongehoord dat juist de mensen die er hard voor gewerkt hebben dat wij het nu goed hebben, van deze bezuinigingsoperatie het slachtoffer worden", aldus 1 van de mensen die we aan de deur spraken. 

De actie van vandaag sprak veeI mensen aan; er werd enthousiast op dit initiatief gereageerd en in 1 klap hebben we een paar honderd mensen bereid gevonden om de petitie vóór het terugbrengen van buslijn 41, te tekenen. Veel van hen zijn ook bereid om erbij aanwezig te zijn als deze handtekeningen aan wethouder Aarts overhandigd worden. Dit zal in één van de komende weken plaats vinden. Heeft u nog niet getekend, of wilt u ook bij het overhandigen van de petities aanwezig zijn, neem dan contact op met heerlen@sp.nl of bel ons op 045-5725777.

Foto: Dominique Ducornez

U bent hier