h

Kettingreactie Tihange

3 juni 2017

Kettingreactie Tihange

Foto: Dominique Ducornez

25 juni zal er een 90 km lange mensenketting van Tihange, via Luik en Maastricht naar Aken toe, georganiseerd worden in een samenwerking van verschillende maatschappelijke en politieke organisaties uit Nederland, België en Duitsland. De SP doet hier ook aan mee en de gemeente Heerlen staat in de startblokken om haar bijdrage te leveren. Zo is ook afgesproken in een motie die raadsbreed werd aangenomen. Nu is het wel zaak dat er voldoende mensen zijn die een schakel van de 90 km lange ketting zullen vormen. Doet u ook mee? Aanmelden kan inmiddels ook rechtstreeks via een berichtje naar tihange-protest@sp.nl
Als er vanuit Limburg voldoende aanmeldingen komen, dan overweegt de SP om SP-bussen in te zetten. Zegt het voort en vooral: schrijf je in!

U bent hier