h

Meezenbroekers maken eigen buurt verkeersveilig

16 juli 2017

Meezenbroekers maken eigen buurt verkeersveilig

Foto: Ron Meijer

Buurtbewoners in Meezenbroek hebben samen met de SP afgedwongen dat het racen door automobilisten op de Kasteellaan aan banden wordt gelegd. Na een handtekeningenactie werd met het gemeentebestuur afgesproken dat er een snelheidsbeperking doorgevoerd zal worden. Deze zal op korte termijn effectief worden. Om de veiligheid in de buurt én deze succesvolle actie van buurtbewoners onder de aandacht van zo veel mogelijk mensen te brengen werd afgelopen weekend opnieuw actie gevoerd op de Kasteellaan. Buurtbewoners en actieve leden van de SP gingen in gesprek met passanten en automobilisten. Samen voor de buurt, dat loont zich!

Foto: Ron Meyer
Foto: Ron Meyer

                                       

Foto: Ron Meyer

U bent hier