h

Actie buslijn 41 een succes!

24 augustus 2017

Actie buslijn 41 een succes!

Foto: Vincent Offermans

Gedeputeerde Hubert Mackus en de Arriva-directie maakten aan de tientallen actievoerders bij zorgcentrum Corisberg bekend dat Heerlerbaan een betere busverbinding zal krijgen. Daarmee werd de actie waarbij de afgelopen maanden een succes. In de wijk werden, deur aan deur, door actieve leden van de SP en OPH en buurtbewoners 700 handtekeningen opgehaald om buslijn 41 terug te brengen in de wijk. In Heerlerbaan wonen veel ouderen voor wie de dichtsbijzijnde bushalte nu te ver lopen is.

"Limburg kent als provincie meer van deze knelpunten met betrekking tot openbaar vervoer", zo stelde de Gedeputeerde. Samen met Arriva werd hiernaar gekeken. De dienstregeling wordt hierop aangepast en gaat op 12 december in.

Foto: Vincent Offermans

U bent hier