h

Solidariteitsdag 7 oktober 2017

5 september 2017

Solidariteitsdag 7 oktober 2017

Foto: stichting patiens

Zaterdag 7 oktober organiseert SP Heerlen, samen met haar leden, de jaarlijkse  Solidariteitsdag. De SP staat immers voor solidariteit met ieder die dat nodig heeft. Dit jaar hebben wij gekozen om solidair te zijn met Stichting Patiëns. Patiëns ondersteunt mantelzorgers van terminale zieken door vrijwilligers in te zetten. Als de vrijwilliger aanwezig is, kan de mantelzorger even op adem komen en tijd voor zichzelf nemen.

We nodigen onze leden hiervoor van harte uit. De Solidariteitsdag vindt plaats op het  SP-huis te Heerlen vanaf 15:00u tot ongeveer 19:00u. U kunt zich hiervoor aanmelden vóór maandag 2 oktober via heerlen@sp.nl of telefonisch via de voorzitter op nummer 06 134 97 140.

Wat gaan we doen:

  • Op ludieke wijze organiseren we een bingo en zullen we een aantal “kunstwerken” veilen.
  • Sets van 4 ansichtkaarten van Street-Art worden te koop aangeboden (€ 2,50 per set).
  • Een vertegenwoordiger van de Stichting Patiëns zal een toelichting geven op het werk van de stichting.

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u Stichting Patiëns tóch steunen, dan heeft u ook de mogelijkheid een bedrag(je) over te maken op rekeningnummer NL11RABO0119930560 ten name van SP Heerlen o.v.v. Solidartiteitsdag, uw naam en lidnummer. Uiterste datum voor stortingen: maandag 2 oktober. U kunt ook een contant bedrag afgeven bij Ben Tarici op het SP-huis te Heerlen (tel. 045 5725777). Dit kan ook nog op de dag zelf.

Met deze storting of betaling dingt u in de loterij ook mee voor een leuke prijs. Uw lidnummer is daarbij uw lotnummer.

Alle beetjes helpen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom zonder dat u een donatie heeft gedaan. Een goede gelegenheid voor alle leden om elkaar weer op informele wijze te ontmoeten en te spreken. Dit alles zal gebeuren onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag tot dan!

Chris Hesse,
voorzitter SP Heerlen

U bent hier