h

SP in de buurt

18 september 2017

SP in de buurt

Foto: Yolanda Claessens

Van Heerlen tot Heerenveen en van Musselkanaal tot Maastricht: in het hele land gingen afgelopen zaterdag SP’ers de buurten in.  Ook de Heerlense SP-afdeling deed mee en ging in Meezenbroek langs de deur, waar we de afgelopen maanden samen met de mensen in de buurt hebben geknokt voor het behoud van de pinautomaat en de verlaging van de snelheid op de Kasteellaan.

SP’ers Sita Bottenberg, Kenneth Moesquit, Hannie Vaessen, Bianca Wachelder en Yolanda Claessens gingen deur aan deur om de mensen te feliciteren met dit fantastische resultaat en om de mensen uit te nodigen voor een overwinningsfeestje op zondag 24 september.

De reacties van de mensen waren zeer positief: vooral  wat betreft het behoud van de pinautomaat.

U bent hier