h

Totale opbrengst solidarirteitsdag 2017 en winnaar loterij bekend

11 december 2017

Totale opbrengst solidarirteitsdag 2017 en winnaar loterij bekend

Foto: Henk van Vuuren

De totale opbrengst van de acties rondom en tijdens de solidariteitsdag bedraagt 800 Euro. Dit bedrag wordt over gemaakt aan Stichting Patiens. Daarnaast nam elk SP lid dat in de aanloop naar en tijdens de solidariteitsdag een bijdrage aan Stichting Patiens gaf, automatisch deel aan de loterij. De prijs is: een mooie bos bloemen en een fraai pakket met SP artikelen.

De winnaar van deze loterij is inmiddels bekend. Het is Albert Laheije uit Schin op Geul. We willen hem van harte feliciteren met deze mooie prijs en hem bedanken voor zijn bijdrage en hulp. Omdat Albert afwezig was op het moment van aanbieden van de prijs, nam zijn echtgenote deze namens hem in ontvangst.

Nogmaals dank aan iedereen die aan deze geslaagde dag heeft meegeholpen.

U bent hier