h

Mars op ABP tegen Tihange een groot succes

24 december 2017

Mars op ABP tegen Tihange een groot succes

Foto: SP

Een heksenketel bij het ABP door onze coalitie Stuur Tihange en Doel met pensioen. 500 actievoerders, waaronder Renske Leijten, Frank Wassenberg, Bart van Kent en Sandra Beckerman zetten het pensioenfonds in vuur en vlam. Het ABP heeft maar liefst 146 miljoen (was 116) van het pensioen van politieagenten, juffen, meesters en ambtenaren belegd in Engie, de eigenaar van de overjarige kerncentrales Tihange en Doel. In totaal stoppen Nederlandse pensioenfondsen (ABP, Zorg en Welzijn, Bouw, en Metaal en techniek) bijna een kwart miljard in deze rommelreactoren.

Trots op alle deelnemers aan deze indrukwekkende mars. We gaan door. Tot de overjarige én onveilige kerncentrales gesloten worden. Stuur je pensioenfonds een berichtje en meld je aan om aan de volgende acties mee te doen: www.StuurTihangemetPensioen.nl

U bent hier