h

NIEUWE ACTIE VOOR PINKIOSK Meezenbroek!

14 januari 2018

NIEUWE ACTIE VOOR PINKIOSK Meezenbroek!

We roepen Meezenbroekers op om opnieuw in actie te komen voor een pinmogelijkheid. Eerder zegde de SNS-bank toe dat er een pinkiosk zou komen.  Het wachten is nu op de vergunning van de gemeente. In september beloofde burgemeester Krewinkel al dat de gemeente alle medewerking zou verlenen om de pinkiosk zo snel als mogelijk in samenwerking met de SNS te plaatsen.

We zijn nu ruim 4 maanden verder en de pinkiosk is er nog altijd niet. Ons geduld is op! Samen met SP-raadslid Yolanda Claessens en SP-partijvoorzitter Ron Meyer gaan we komende donderdag 18 januari naar het gemeentehuis om aan wethouder Braeken te vragen waarom dit zo lang moet duren. We verzamelen om 9.45 uur op het plein voor het gemeentehuis.

Laat ons weten of u mee kunt door een mail te sturen naar: y.claessens@ziggo.nl . U kunt ook een briefje met uw naam, adres en telefoonnummerformulier én de vermelding: "actie pinkiosk 18 januari" in de brievenbus op Kasteellaan 93 stoppen.

Samen met buurtactivisten zoals Sita Bottenberg, Patricia Kölker en Ad van de Schaaf, gaan we door tot de pinkiosk in Meezenbroek geplaatst is!

U bent hier