h

Help mee de stad weer schoon te maken

26 maart 2018

Help mee de stad weer schoon te maken

Foto: SP

Voor de verkiezingen was het er de actieve leden van de SP veel aan gelegen om de stad Rood te kleuren. Dat gebeurde in de buurten, deur aan deur; in de stad op de markten en de pleinen, maar ook door op veel plekken onze verkiezingsborden aan lantarenpalen op te hangen.

Nu is het zaak om de stad snel weer haar gewone gezicht terug te geven: alle verkiezingsborden moeten opgeruimd worden. De meeste hebben we inmiddels alweer verwijderd maar af en toe ontvangen we berichten dat er hier en daar nog eentje hangt. U kunt ons helpen door, als u nog zo'n bord ziet hangen, contact te zoeken met het SP-huis (045-5725777) of dit te melden via heerlen@sp.nl. Dan zorgen wij ervoor dat het bord wordt opgehaald. Alvast bedankt!

U bent hier