h

Kasteellaan geen Racebaan!

12 oktober 2019

Kasteellaan geen Racebaan!

Foto: sita bottenberg

Meezenbroek eiste (twee jaar geleden) dat de “Kasteellaan geen racebaan” meer zou zijn. De Kasteellaan werd mooi ingericht maar de veiligheid heeft niet voorop gestaan. Het ziet er wel prachtig uit, daar zijn de buurtbewoners het over eens. Maar helaas is de laan niet veiliger geworden.

Dat blijkt uit gesprekken met buurtbewoners, een buurtbijeenkomst en enquêtes die de SP huis-aan-huis heeft afgenomen. Dat blijkt ook simpelweg door gewoon een paar minuten op de Kasteellaan te kijken.

De buurt is het zat! De buurtbewoners willen veiligheid in hun straat. Een straat waar met auto’s en scooters met hoge snelheid dwars door de buurt heen wordt gereden en waar tegelijkertijd o.a. kinderen en ouderen oversteken, is absoluut niet veilig!

Woensdagavond 09 oktober 2019, heeft het bewonerscomité van MSP de commissie vergadering in de raadszaal bezocht. Ad van de Schaaf en Patricia Kölker van het bewonerscomité en SP raadsleden Sita Bottenberg en Anita Hendriks-Berg, hebben duidelijk aangeven dat de veiligheid van de Kasteellaan verbeterd moet worden.

Foto: anita hendriks-berg
Patricia en haar zoon overhandigden de wethouder de enquêtes. De wethouder heeft aangegeven naar oplossingen te zullen zoeken en een avond hierover te organiseren voor de buurtbewoners .

U bent hier