h

Pinautomaat Molenberg moet terug komen!

4 december 2019

Pinautomaat Molenberg moet terug komen!

Op de Molenberg is in 2017 de pinautomaat weggehaald. Sinds die tijd moeten de bewoners naar het Centrum, naar Heerlerbaan of naar Landgraaf om te kunnen pinnen. Het is toch wel heel erg als je zover moet gaan om aan je eigen geld te komen. Dan hebben we het nog niet over de extra CO2 uitstoot: je moet wel met de auto om te kunnen gaan pinnen. 10 jaar geleden hebben wij met zijn allen de banken overeind gehouden, nu worden als dank de pinautomaten weggehaald.

Een aantal bewoners had hierover contact met banken, maar helaas werd hier niets mee gedaan. SP-lid Wilma Mous heeft daarom SP raadsleden Sita Bottenberg en Anita Hendriks benaderd met de vraag of zij hierin iets konden betekenen.

Samen zijn we hiermee aan de slag gegaan en binnen zeer korte tijd kregen we zo’n 400 enquêteformulieren terug. Er zijn al diverse bewonersbijeenkomsten geweest. Hieruit kwam een actieve groep buurtbewoners voort. Bewoners van de Molenberg en de SP zijn volop bezig om de pinautomaat terug te krijgen. Hierover worden momenteel gesprekken gevoerd met Geldmaat en de verantwoordelijke wethouder.

Als mensen van de Molenberg hier nog vragen over hebben en /of mee willen helpen: laat het ons weten en bel  Anita Hendriks: 06-19866689

Samen staan we sterk!

 

U bent hier