h

DE PINKIOSK IS GEPLAATST

27 april 2020

DE PINKIOSK IS GEPLAATST

Foto: Anita Hendriks-Berg

De bewoners van de Molenberg hebben samen met Sita Bottenberg en Anita Hendriks-Berg, raadsleden van de SP, actie gevoerd om de pinautomaat terug te krijgen. Zo overhandigde eind 2019 een grote groep Molenbergers een petitie aan de ING. Vrijdag 24 april 2020 is de bank begonnen met het plaatsen van de pinkiosk. De bewoners moeten nog even geduld hebben voordat de pinkiosk operationeel is, maar de start is gemaakt.

Jaren geleden verdween de pinautomaat als voorziening, maar nu wordt de Pinkiosk  geplaatst! SP raadslid Anita Hendriks-Berg stelt: "Als gewone mensen opstaan, kunnen we zelfs bankiers overtuigen! Laat dat een goed voorbeeld zijn voor veel andere buurten."

SAMEN STAAN WE STERK!

U bent hier