h

De SP in Limburg start een posteractie ‘Onze Helden’

15 april 2020

De SP in Limburg start een posteractie ‘Onze Helden’

Alle afdelingen van de SP in Limburg lanceren samen de postercampagne ‘Onze Helden’ waarmee zij alle mensen in een vitaal beroep een hart onder de riem willen steken en samen met hun strijden voor betere lonen en arbeidsvoorwaarden. 

Neoliberale politici maakten de afgelopen veertig jaar van de zorg een markt en hebben hard bezuinigd op voorzieningen die in tijden van crisis opeens vitaal blijken te zijn. Ziekenhuizen konden onder dit kabinet failliet gaan. Mensen in vitale beroepen moesten massaal staken voor een beetje meer loon en arbeidsvoorwaarden. Diezelfde zorgmedewerkers, schoonmakers, (bus)chauffeurs, vuilnismannen en docenten vingen vorig jaar nog bot bij dit kabinet. Juist nu zijn zij de belangrijkste mensen in onze samenleving. En dat verdient respect. 

Via www.respectvooronzehelden.nl kunt u zelf een poster bestellen en laten zien dat u alle mensen in vitale beroepen steunt in deze tijd, maar zeker ook daarna. Hang deze poster op een zichtbare plek achter uw raam, maak een foto en deel deze op sociale media met de #onzehelden. 

U bent hier