h

Stadswandeling Romeins Erfgoed met wethouder Jordy Clemens

4 november 2020

Stadswandeling Romeins Erfgoed met wethouder Jordy Clemens

Foto: SP

Op 21 november organiseert de afdeling Heerlen een stadswandeling over het Romeins erfgoed onder onze voeten. SP-wethouder Jordy Clemens maakt zich al jaren sterk voor het Romeinse verleden van Heerlen. Sommige restanten van dat verleden zijn na 2000 jaar nog steeds heel duidelijk zichtbaar, anderen wat meer verborgen. Ga met Jordy mee op een korte wandeling waarbij u kennismaakt met Romeins Heerlen en hoort wat Heerlen daarmee verder van plan is. Meedenken mag!

Vanzelfsprekend houden we ons tijdens deze wandeling aan alle Corona-richtlijnen.
Indien nodig splitsen we de groep op. 

Aanmelden? Stuur een mailtje naar Heerlen@sp.nl

U bent hier