h

Maankwartier: SP onderzoekt ervaringen bewoners en presenteert aanbevelingen

22 januari 2021

Maankwartier: SP onderzoekt ervaringen bewoners en presenteert aanbevelingen

Foto: SP

"Hartslag Heerlen terug: zero-tolerance voor criminaliteit in de stationsomgeving": de SP heeft een onderzoek verricht onder de bewoners van het Maankwartier naar aanleiding van enkele incidenten afgelopen maanden.

Tientallen bewoners deden mee aan het onderzoek. Daaruit vloeiden aanbevelingen voort aan burgemeester Roel Wever, aan woningcorporatie Weller, de NS, de straatcoaches en alle andere betrokkenen. Het onderzoeksrapport en de toezeggingen van burgemeester Wever naar aanleiding van de discussie zijn hieronder te vinden.

Vragen, opmerkingen en ideeën? Mail met heerlen@sp.nl of direct met de betrokken SP'ers: h.vaessen@heerlen.nl of s.bayraktar@heerlen.nl

U bent hier