h

Viering 50 jaar SP Heerlen

23 oktober 2022

Viering 50 jaar SP Heerlen

Foto: SP

Op 22 oktober 2022 werd er in het SP huis in Heerlen terug gekeken op de 50 jaar van het bestaan van de SP in Heerlen. Dit werd vooral ook gevierd omdat deze 50 jaar bol staan van acties, van onze stad mooier en beter maken en dit zowel in als buiten de raad.

Samen met onze leden en Riet de Wit en Ron Meyer hebben we teruggekeken op 50 jaar SP. Hierbij hebben we leuke anekdotes van Riet gehoord en alle plannen die ze vroeger aan de keukentafel smeedde. Ze had zelfs de  aantekeningen van hun familieboek bij zich.

Peter van Zutphen en Jan de Wit waren aanwezig bij de feestelijke bijeenkomst in ons partijbureau De Moed in Amersfoort. Daar werd terug gekeken op de het 50-jarige bestaan van onze Partij.

Met wethouder Jordy Clemens en onze nieuwe fractievoorzitter Timoer Reinders keken we vooruit naar de volgende 50 jaar.

Onze voorzitster Anita Hendriks-Berg sloot deze middag passend af met de woorden: "WAT EEN GEWELDIGE CLUB IS DIT, ik ben er trots op dat ik hiervan deel uit maak. Wat een activisme en enthousiasme: al 50 jaar SP in Heerlen! Op naar de volgende 50 jaar met net zoveel activisme en net zoveel enthousiaste mensen."

U bent hier