h

Lilian Marijnissen in Heerlen met ‘De winst van eerlijk delen’- tour

25 februari 2023

Lilian Marijnissen in Heerlen met ‘De winst van eerlijk delen’- tour

Foto: SP

Vrijdag 25 februari was Heerlen aan de beurt om gastheer te zijn voor ‘De winst van eerlijk delen’ tour van Lilian Marijnissen. Na een zestal eerdere avonden in het hele land, vond in Heerlen de voorlaatste afspraak plaats. In een zeer sfeervolle bioscoop Royal reageerden zo’n 300 aanwezigen enthousiast op de komst van Lilian.

Foto: SP
De avond startte met een tweetal nummers van singer- songwriter Niels Geusebroek. Presentator, columnist, journalist en schrijver Leon Verdonschot was de interviewer van dienst. Hij trapte af met een vijftal stellingen die werden voorgelegd aan Lilian én het publiek. Daarna werd bijna een uur gesproken over het boek ‘De winst van eerlijk delen’, waarin het huidige politieke systeem onder de loep wordt genomen, het kapitalisme wordt gefileerd en Lilian pleit voor een fundamentele verandering.

Na een korte pauze was het weer de beurt aan Geusebroek, die o.a. zijn grote hit ‘Take your Time Girl’ liet horen.

Vervolgens kregen de aanwezigen de gelegenheid om vragen te stellen. Dat gebeurde enthousiast én volop.

Foto: SP
Om 21.30u werd de bijeenkomst afgesloten en was er gelegenheid om in de foyer na te borrelen, maar ook om het boek te kopen (en meteen te laten signeren door Lilian). De rij daarvoor groeide binnen een oogwenk tot 20 meter!

 

Kortom: de afdeling kijkt met plezier en vooral met trots terug op een geslaagde avond!

U bent hier