h

Heerlen moet een volwaardig ziekenhuis houden, daarom: actie!

1 april 2024

Heerlen moet een volwaardig ziekenhuis houden, daarom: actie!

Foto: SP

Foto: SP
Een goedgevuld Pancratiusplein met honderden actievoerders uit de hele regio had zaterdag 30 maart 2024 een ijzersterke en kraakheldere boodschap: Heerlen moet een volwaardig ziekenhuis houden, inclusief spoedeisende hulp en intensive care!

Op het podium stonden onder meer vertegenwoordigers van patiënten, artsen, zorgorganisaties, woningcorporaties en politieke partijen. Ook Joep de Groot, bestuurder van zorgverzekeraar CZ, was aanwezig. Hij gaf aan onder de indruk te zijn van de acties maar zei verder niets toe. VGZ was
uitgenodigd maar was niet aanwezig.

De acties gaan door totdat zeker is dat Heerlen ook in de toekomst een volwaardig ziekenhuis zal hebben! Meehelpen? Mail naar heerlen@sp.nl

U bent hier