h

15 juni: Mars op den Haag voor een volwaardig ziekenhuis in Parkstad

19 juni 2024

15 juni: Mars op den Haag voor een volwaardig ziekenhuis in Parkstad

Foto: SP Heerlen

De Parkstadgemeenschap trok schouder aan schouder, strijdbaar en solidair met meer dan 700 mensen zaterdagmorgen 15 juni 2024 met 12 bussen naar Den Haag!

Voor een volwaardig ziekenhuis mét spoedeisende hulp, intensive care én geboortecentrum. Om te zeggen: “genoeg is genoeg”! Bouw met ons mee in plaats van af te breken!

Foto: SP Heerlen
Van oud tot jong, van burgemeester tot burger, van arts tot patiënt: de saamhorigheid en brede samenwerking in onze regio en zaterdag tijdens de Mars op Den Haag zijn uniek. Het maakt ons ongelofelijk sterk!

Deze sluiting pikken wij niet! Wij blijven knokken voor ons volwaardige Ziekenhuis in Parkstad!

Het indrukwekkende beeld van 700 vastberaden Limburgers. Een schitterende versie van het Limburgs volkslied gepassioneerd uit honderden kelen, woorden van onze burgemeester Roel Wever en wethouder Arlette Vrusch en vele anderen  zorgden voor een magisch gevoel van saamhorigheid. Noem het de 'Mijnstreek Mentaliteit' of 'Parkstad Power'. Noem het hoe je wilt, maar dat gevoel samen te kunnen winnen, dat houden we vast.

Foto: SP Heerlen
Zowel landelijk als regionaal kwam onze boodschap, strijdbaarheid én eenheid groot in beeld. Met één duidelijk verhaal: Deze regio van 300.000 inwoners verdient een volwaardig ziekenhuis!

SAMEN BLIJVEN WIJ VOOR ONS ZIEKENHUIS STRIJDEN!!!!

De nieuwsuitzending hierover van “Hart van Nederland” kun je via deze link terugkijken: https://www.kijk.nl/programmas/hart-van-nederland-late-editie/vDWCq6pIEXU  

U bent hier