h

De mensen achter de Hulpdienst

29 december 2005

De mensen achter de Hulpdienst

Gisteravond, woensdag 28 augustus, kwam het Heerlense 'spreekuurteam' bijeen om terug te kijken en vooruit te blikken. Het 'spreekuur' van de Heerlense SP-afdelingdraait al vele jaren op volle toeren. Op allerleivlakkenvoorziet het spreekuur mensen vanadministratieve hulp.Peter van Zutphenstond tientallen jaren geleden aan de wieg van het 'spreekuur'. Inmiddels is een heel team van vrijwilligers actief betrokken en worden jaarlijks ruim 500 afspraken afgehandeld. De mensen van dat team kwamen gisteren bijeen.

Onder het genot van een stukje vlaai werd nieuweling Harry Aretsvoorgesteld. Harry zal het spreekuurteam versterken met zijn inzet, enthousiasme en kennis.

Harry maakte kennis met Hans Muijs, Ton Riswick, Hans Meijers, Leo Schuwirth, Riki vd Berg, Yolanda Claessens, Ben Tarici en ondergetekende. Marianne en Tini completeren het spreekuurteam.

spreekuur-team

Eengeweldige club mensen, al zeg ik het zelf...

U bent hier