h

Actief in de stad

1 november 2015

SP: niet buigen voor campagne tegen Heerlen

Foto: SP

Al jaren voert een klein deel van de vastgoedwereld en enkele raadsleden een heftige campagne tegen nieuwe ontwikkelingen in het centrum van Heerlen. Zij bewerken zoveel mogelijk mensen met onjuiste informatie, hele en halve onwaarheden en beschadigen Heerlen daarbij ernstig. De campagne wordt aangevoerd door de Amsterdamse vastgoedbelegger Van de Mortel.

Lees verder
30 januari 2014

t Loon: voorkom leegstand en verloedering!

"t Loon is de klap van de verzakking nooit te boven gekomen. Het loopt er zienderogen leeg. Afwachten tot de laatste de lamp uitdoet en de boel verloedert, is geen optie. We moeten ingrijpen voordat er ellende ontstaat!" SP-leider Ron Meyer over eventuele sloop van t Loon.

Lees verder
26 januari 2014

Heerlerbaan: schietpartij Brothers- VRAGEN aan Depla

"Het is het zoveelste ernstige voorval daar. Als er een verband bestaat tussen de coffeeshop en deze schietpartij, dan houdt het dus echt een keer op. Het is echter niet eenvoudig. We willen immers ook niet dat de handel zich verplaatst naar de illegaliteit middenin onze buurten. Een duivels dilemma."
SP-leider Ron Meyer heeft vragen gesteld aan Burgemeester Depla over de schietpartij bij coffeeshop Brothers.

Lees verder
17 januari 2014

YES! STATION HOENSBROEK BLIJFT!

"YES! Wat een geweldig succes! Een jaar lang huis-aan-huis praten en organiseren, wordt beloond. Een groot compliment aan de actieve buurtbewoners en het buurtcomite en een felicitatie aan heel Hoensbroek." sprak een uitbundige SP-leider Ron Meyer bij de manifestatie op Station Hoensbroek.

Lees verder
10 januari 2014

Volwaardig Mijnmuseum: JA!

"Een volwaardig mijnmuseum, met verhalen en adrealine. Een prima uitwerking van onze motie. Met zijn allen de schouders eronder!"

Lees verder
8 januari 2014

Heerlen kiest wel voor werkgelegenheid THUISZORG!

"Als er iets is waar onze regio behoefte aan heeft, dan is het behoud van de belangrijke werkgelegenheid in de zorg. Bizar dat alleen Heerlen en Voerendaal blijkbaar echt voor de thuiszorg willen gaan." SP-fractievoorzitter Ron Meyer nadat gebleken was dat alleen Heerlen en Voerendaal ja hebben gezegd op een verzoek van Meander en andere thuiszorg-instellingen om (her)scholingsgelden.

Lees verder
4 december 2013

Rechterlijke uitspraken gelden voor iedereen

Over de kwestie vv Heksenberg.

Lees verder
27 november 2013

SP bezorgd om asbest in oude Postkantoor Hoensbroek

"Met ongebonden asbest mag niet laconiek worden omgesprongen. Zeker niet als het al 15 jaar bij PostNL bekend lijkt te zijn. De gemeente moet bovenop deze kwestie duiken!" zegt SP-fractievoorzitter Ron Meyer

Lees verder
8 november 2013

Socialen versus Liberalen

De VVD kiest voor knalharde bezuinigingen en uitholling van het minimumloon. De SP kiest voor een sociale stad met solidariteit.
De keuze voor de komende tijd is duidelijk. Het zijn de Socialen versus de Liberalen!
SP-leider Ron Meyer op de 2e dag van de Begrotingsdebatten

Lees verder
7 november 2013

GOOI DE MIJNEN WEER OPEN!

SP-VOORSTEL VOOR VOLWAARDIG MIJNMUSEUM KRIJGT BREDE STEUN!

Lees verder

Pagina's

U bent hier