h

Schoon Molenberg

3 september 2006

Schoon Molenberg

Afgelopen zaterdag vond in Molenberg de jaarlijkse schoonmaakactie plaats. Molenbergbewoners n SP'ers Math Voncken en Edwin Bus waren erbij en doen verslag.


Zaterdag 2 september werd in de wijk Molenberg weer de jaarlijkse schoonmaakactie gehouden. Het startsein voor de actie werd gegeven door wethouder Riet de Wit. Zij deed dat door een bord te onthullen met de tekst: Houd van Molenberg, Houdt Molenberg Schoon. Dit bord was ontworpen door leerlingen van de El-Wahdaschool. Het bord kwam als beste uit de bus bij een wedstrijd die uitgeschreven was onder leerlingen van de
Broederschool en El-Wahda School.

Van het bord zullen meer exemplaren gemaakt worden en die zullen op diverse plaatsen op de Molenberg worden neergezet, zodat de bewoners er aan herinnerd worden niet alleen tijdens de schoonmaakactie maar het hele jaar de Molenberg schoon te houden. Vervolgens was er de schoonmaakactie. Hieraan namen naast een aantal buurtbewoners ook Scouting Molenberg en leerlingen van de Broederschool en de El-Wahdaschool deel. Niet onvermeld mag blijven dat ook de ploeg van schoon GMS haar medewerking verleende. Natuurlijk lietRiet de Wit zich niet onbetuigd en stak zij ook gedurende de hele actie de handen uit de mouwen. Ook Math Voncken enondergetekende hielpen mee. Na enkele uurtjes rapen, prikken, vegen en scheppen was alle vuil opgeruimd en kon genoten worden van een welverdiende maaltijd.

Groeten,
Edwin Bus

Klik hier voor een video-impressie van TV Limburg

U bent hier